Telekung Kanak-Kanak

TELEKUNG COMEL STRAWBERRY OUT OF STOCK !!

Telekung Comel Strawberry G01


– Telekung Comel Strawberry sesuai untuk anak kecil yang ingin belajar solat dengan cara yang benar + beg telekung berbentuk strawberry yang cantik dan comel
– Telekung untuk kanak-kanak usia 5-9 tahun

  • Harga RM 100 RM 50

  • TELEKUNG COMEL MARRON
    sold to K.Azie !!

    Telekung Comel Marron G02


    – Telekung Comel Marron dengan kain berkualiti material cotton bermotifkan corak bintik-bintik + beg telekung yang comel dengan riben untuk si adik kecil
    – Telekung Comel sesuai untuk kanak-kanak usia 5-8 tahun

  • Harga RM 100 RM 60
  • TELEKUNG COMEL BLUE OUT OF STOCK !!

    Telekung Comel in Blue G03


    – Telekung Comel berwarna biru muda sesuai untuk anak kecil yang penuh keriangan dengan motif payung dan kipas yang comel + beg telekung dengan corak payung
    – Sesuai untuk anak usia 5-9 tahun

  • Harga RM 80 RM 50
  • TELEKUNG COMEL GREEN AND PINK sold to Mak Teh!!

    Telekung Comel in Green, G04 and Pink, G05


    – Telekung Comel in Green material cotton cantik untuk kanak-kanak yang sukakan warna hijau untuk mereka berlatih solat dari usia muda + beg telekung yang cantik sepadan dengan telekung si adik kecil
    – Sesuai untuk usia kanak-kanak 5-9 tahun (size M)

  • Harga RM 90 RM 60
  • - Telekung Comel in Pink material cotton dengan motif bunga-bunga berwarna-warni sangat disukai oleh kanak-kanak + beg telekung yang sepadan dengan corak telekung si comel
    – Sesuai untuk kanak-kanak berusia sekitar 2-4 tahun (size S)

  • Harga RM 90 RM 60
  • TELEKUNG COMEL ORANGE OUT OF STOCK !!

    Telekung Comel in orange G06


    Sejadah di dalam beg Telekung Comel G06

    - Telekung Comel in Orange material cotton dengan motif bunga-bunga berwarna-warni sangat disukai oleh kanak-kanak + beg telekung yang sepadan dengan corak telekung si comel
    – Sesuai untuk kanak-kanak berusia sekitar 2-4 tahun (size S)

  • Harga RM 80 RM 60
  • TELEKUNG COMEL BERKOTAK-KOTAK sold to K.Azie !!

    Telekung Comel Motif Kotak-Kotak G07

    - Telekung Comel material cotton dengan motif berkotak-kotak sangat disukai oleh kanak-kanak + beg telekung yang sepadan dengan corak telekung si comel
    – Sesuai untuk kanak-kanak berusia sekitar 2-4 tahun (size S)

  • Harga RM 90 RM 60
  • TELEKUNG COMEL BUAH-BUAHAN OUT OF STOCK !!

    Telekung Comel Buah-Buahan G08

    Beg Telekung Comel Buah-Buahan G08

    - Telekung Comel material cotton dengan motif buah-buahan comel untuk kanak-kanak + beg telekung yang sepadan dengan corak telekung si comel
    – Available for children age around 2-4 years old (size S), 5-8 years old (size M), 9-12 years old (size L)

  • Harga RM 90 RM 60
  • TELEKUNG COMEL CHERRY OUT OF STOCK!!

    Telekung Comel Cherry G09

    Beg Telekung Comel Cherry G09

    - Telekung Comel material cotton dengan motif cherry comel untuk kanak-kanak + beg telekung yang sepadan dengan corak telekung si comel
    – Available for kanak-kanak berusia sekitar 2-4 tahun (size S), 5-8 tahun (size M), 9-12 tahun (size L)

  • Harga RM 90 RM 60

  • TELEKUNG COMEL POLKA DOTS
    OUT OF STOCK !!

    Telekung Comel Polka Dots G10

    Beg Telekung Polka Dots G10

    - Telekung Comel material cotton dengan motif polka dots comel untuk kanak-kanak + beg telekung yang sepadan dengan corak telekung si comel
    – Available for children age around 2-4 years old (size S), 5-8 years old (size M), 9-12 years old (size L)

  • Harga RM 90 RM 60
  • TELEKUNG COMEL PINK OUT OF STOCK !!

    Telekung Comel in Pink G11

    Beg Telekung Comel in Pink G11

    - Telekung Comel material cotton berwarna pink comel untuk kanak-kanak + beg telekung yang sepadan dengan corak telekung si comel
    – Available for children age around 2-4 years old (size S), 5-8 years old (size M), 9-12 years old (size L)

  • Harga RM 90 RM 60
  • SEJADAH COMEL OUT OF STOCK !!

    Sejadah Comel G12

    - Tidak lengkap cuma telekung comel sahaja tanpa sejadah comel untuk si kecil belajar solat
    – Sejadah Comel berisi sponge di dalamnya yang lembut dan selesa untuk si kecil

  • Harga RM 90 RM 60
  • TELEKUNG COMEL POLKADOTS BIRU Available !!

    Telekung Comel Polka Dots Biru G13

    Beg Polkadots G13


    – Telekung Comel Polkadots Biru dengan kain berkualiti material cotton bermotifkan corak bintik-bintik + beg telekung yang comel berbentuk gula-gula untuk si adik kecil
    – Telekung Comel tersedia berbagai size S, M, L dan XL.

  • Harga RM 100 RM 70
  • TELEKUNG COMEL KUNING OUT OF STOCK !!

    Telekung Comel Kuning G14

    Telekung comel pink G15(pattern seperti G14)


    Telekung comel Green G16 dan Blue G17


    Telekung comel Oren G18


    – Telekung Comel terdiri dari berbagai warna seperti Kuning, Biru, Pink, Hijau, dan Oren dengan kain berkualiti + beg telekung yang comel untuk si adik kecil belajar solat.
    – Telekung Comel tersedia cuma ukuran M dan L.

  • Harga RM 90 RM 60
  • SEJADAH COMEL BIRU OUT OF STOCK !!

    Sejadah Biru G19


    – Tidak lengkap cuma telekung comel sahaja tanpa sejadah comel untuk si kecil belajar solat
    – Sejadah Comel berisi sponge di dalamnya yang lembut dan selesa untuk si kecil

  • Harga RM 90 RM 60
  • SEJADAH COMEL HIJAU OUT OF STOCK !!

    Sejadah Hijau G20


    – Tidak lengkap cuma telekung comel sahaja tanpa sejadah comel untuk si kecil belajar solat
    – Sejadah Comel berisi sponge di dalamnya yang lembut dan selesa untuk si kecil

  • Harga RM 90 RM 60
  • TELEKUNG COMEL SULAM AVAILABLE !!

    Telekung purple G21

    Beg telekung comel purple G21

    Telekung Sulam in Pink G22

    Telekung Sulam in Coklat G23

    Telekung Sulam in Grey G24 dan Yellow G25


    -Telekung comel Sulam dengan sulaman pita handmade + beg telekung yang comel terdiri daripada warna purple, coklat, pink dan grey !!
    -Anak usia 2-5 tahun

  • Harga RM 90 RM 55
  • TELEKUNG COMEL MANIK AVAILABLE !!

    Telekung manik kuning G25

    Telekung pink manik G26

    Telekung manik in White G27, Telekung manik warna lumpur G28


    -Telekung manik material cotton dengan manik-manik yang cantik terdiri daripada warna kuning, hot pink, warna lumpur dan putih !!
    -Telekung manik untuk anak usia sekitar 6-10 tahun

  • Harga RM 90 RM 60
  • TELEKUNG COMEL OREN LAST STOCK !!

    Telekung comel oren G28


    -Telekung comel oren + beg telekung sesuai untuk anak yang taat kepada perintah Tuhan untuk menunaikan solat 5 waktu
    -Anak usia 5-7 tahun

  • Harga RM 90 RM 60
  • TELEKUNG COMEL STRAWBERRY sold to abg firdaus !!

    Telekung Strawberry G29


    -Telekung comel strawberry+beg telekung material cotton sangat comel untuk anak-anak yang sukakan buah strawberry
    -Anak usia 1-4 tahun

  • Harga RM 90 RM 60
  • TELEKUNG COMEL BIRU LAST STOCK !!

    Telekung biru G30

    Beg telekung G31


    -Telekung biru+beg telekung sangat sesuai untuk anak-anak yang sukakan warna biru laut
    -Anak usia 6-9 tahun

  • Harga RM 70 RM 55
  • TELEKUNG COMEL ROSE AVAILABLE !!

    Telekung rose G32


    -Telekung rose sangat cantik dan manis untuk kanak-kanak yang semakin menginjak usia remaja
    -Anak usia 10-13 tahun

  • Harga RM 90 RM 65
  • TELEKUNG COMEL BEAR OUT OF STOCK !!

    Telekung Bear G33


    -Telekung comel Bear material cotton
    -Anak usia 10-13 tahun

  • Harga RM 90 RM 65
  • TELEKUNG COMEL BUNGA OUT OF STOCK !!

    Telekung Bunga G34


    -Telekung comel Bunga material cotton
    -Anak usia 10-13 tahun

  • Harga RM 90 RM 65
  • TELEKUNG COMEL POLKADOTS OUT OF STOCK!

    Telekung Polkadots Red G35


    -Telekung Polkadots dengan bahan berkualiti material cotton terdiri daripada warna merah dan kuning
    -Size L

  • Harga RM 100 RM 70
  • TELEKUNG COMEL SWEET OUT OF STOCK!

    Telekung sweet G36


    -Telekung sweet material cotton dengan motif bunga kecil terdiri daripada warna purple dan orange
    -Size L

  • Harga RM 100 RM 70
  • TELEKUNG COMEL YELLOW AVAILABLE !

    Telekung yellow G37


    -Telekung untuk anak sekitar usia 5-7 tahun

  • Harga RM 90 RM 60
  • TELEKUNG COMEL BUNGA MERAH AVAILABLE

    Telekung bunga merah G38


    -Telekung comel dengan bunga merah timbul untuk anak usia 3-4 tahun (Size S)

  • Harga RM 90 RM 60
  • TELEKUNG COMEL BEAR AVAILABLE !

    Telekung Bear G39


    -Telekung comel material cotton untuk anak usia 3-4 tahun (Size M)

  • Harga RM 90 RM 65
  • About these ads

    31 Comments

    1. aisha said,

      February 26, 2010 at 9:17 am

      Assalamualaikum…boleh bg harga borong x untuk telekung warna warni kanak-kanak…

      • frenny9903 said,

        February 28, 2010 at 1:26 pm

        wslm…..
        saye pun baru je smpai surabaya… nnt saye tgk harga berapa kt kedai.. saye letak harga kat blog ni pun dah agak murah…. sbb kos for telekung agak mahal compared to Kebaya…
        tq aisha

    2. Aisyah Dzulfakar said,

      May 9, 2010 at 4:15 pm

      Salam, Telekung comel Strawberry masih available lagi tak?

    3. nor said,

      May 17, 2010 at 1:31 am

      Salam, saya berminat untuk membeli set telekung hijau untuk anak saya yg berumur 9 tahun, badan tegap dan tinggi kalau berbanding umur. Sila hubungi saya call/sms 013-930 8929 segera.

      Terima kasih.

    4. norbaya mohd said,

      July 1, 2010 at 3:05 pm

      salam…sy spt cik aisha said juga..boleh sy dptkan harga borong dan katalog (kalau ader) utk telekong kanak2 nih…boleh berikan sy MOQ dan juga other T&C…tx

    5. firdaus said,

      July 13, 2010 at 11:54 am

      saya nak order telekung kanak G09 saiz S. boleh bagi saya no m2u? nanti saya bank-in kan. sms sahaja no acc ke 019-3565637 (Firdaus).

    6. YUSS said,

      July 22, 2010 at 3:36 pm

      mcm mana nak order?

    7. KHADIJAH said,

      October 6, 2010 at 10:09 am

      salam. saya nk order G05 size S, G07 size S sama sejadah comel biru ada lagi tak

    8. KHADIJAH said,

      October 6, 2010 at 10:12 am

      tlg sms sy total byrn n no akaun. 0199935087

    9. syuhada said,

      December 12, 2010 at 9:47 am

      salam, nak tanya..telekung comel sulam pink kod G22 ade lagi tak…..bleh sms sy…019-2579109..tq

    10. diana said,

      December 20, 2010 at 2:22 am

      nak tanya yg kat atas nih ada stok lagi tak???

    11. diana said,

      December 20, 2010 at 2:25 am

      G13 & G19 ada stok lagi tak? G13 utk age berape? postage berape?

    12. diana said,

      December 20, 2010 at 2:31 am

      G02 tak de restok ke???

    13. rosnita said,

      January 5, 2011 at 9:34 am

      salam.

      ank sy umur 7 thn tp tinggi. boleh dptkn ukuran pjg telekung?
      bminat pd tlkg comel biru 5-9thn (ukuran pjg), rm50 dan tlkg comel pink g15 size L (ukuran pjg). slps sy dpt ukuran nnti sy pilih yg mna satu.
      yg biru tu tali disarungkan keblkg bgaimana pula dgn pink- diikat@sarungg? tq

    14. din said,

      February 21, 2011 at 6:44 am

      SEJADAH COMEL HIJAU – tak sesuai untuk bersolat.. sebab ada gambar haiwan. Harap maklum.

    15. fizah said,

      March 1, 2011 at 6:51 am

      salam.

      ada tak telekung kanak2 warna putih kain cotton? yg ada sulam2 pn takpe..tp kain warna putih..

      tqvm…

    16. nur said,

      March 22, 2011 at 4:29 am

      sy t’trik dgn telekung di atas.. klo hrg borong brape ek?

    17. Fieza said,

      March 29, 2011 at 5:33 am

      Salam,

      Masih ada lagi ke item2 di atas? I mean, bila boleh ada stock untuk item:

      Telekung Come Buah-Buahan Pink G08 Size S?

      Kalau tak ada, boleh saya dapatkan item:

      Telekung comel sulam pink G22 Size S.

    18. zu said,

      March 31, 2011 at 9:31 am

      macamana nak order telekung strawberry?

    19. May 8, 2011 at 6:03 am

      nak beli satu boleh ke?

    20. May 8, 2011 at 6:04 am

      assalammualikum

    21. MAZIAH said,

      May 9, 2011 at 9:47 am

      Hi Salam….

      Ini ada lagi tak?
      Sejadah Biru G19

      telekung cotton utk budak 3-5 thn ada tak?

      Thanks!

    22. sarina said,

      July 3, 2011 at 12:07 pm

      TELEKUNG COMEL GREEN AND PINK saya nak order ni..ade stok lg tak ?

      • frenny9903 said,

        July 6, 2011 at 8:22 am

        salam.. nnt sye recheck lgk kt stock. kalo nak dpt after 22/7 xper ke???

    23. ismail said,

      July 17, 2011 at 1:33 pm

      macam mana nak order ni….? masih ada lagi ka telekung strawberry dan comel ros untuk kanak2 berusia 6-8….segera..nak pakai raya..ada no call tak….cadang nak tanya macam2 lg…leh bisnes ni

      • frenny9903 said,

        August 23, 2011 at 6:14 am

        maag.. tlkng strawberry dh habis. kalo ros ader laa.. nak ke? give me ur no asap!

    24. fadzrina said,

      July 29, 2011 at 2:38 pm

      salam.. saya ada emel untuk beli telekung comel pink.. nnt u check yer..


    Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s

    Follow

    Get every new post delivered to your Inbox.

    %d bloggers like this: